Workshops

Workshops meubelmaken en houtdraaien

MEUBELMAKEN VOOR BEGINNERS

Wil jij leren werken met hout en handig worden met gereedschap? In vijf x een dag maak je verschillende werkstukken met een eigen twist.  Door de opbouw van het programma maak je in stappen kennis  met de basis van meubelmaken.

Meer informatie

MEUBELMAKEN VOOR GEVORDERDEN

(vervolg op meubelmaken voor starters)

Je hebt de basis onder de knie en je wilt méér! Meer vaardigheden, meer techniek, meer spelen met vorm en meer lol van het maken.

In meubelmaken 2 vergroot je je handigheid en inzicht

Meer informatie

HOUTDRAAIEN

Mijn allereerste machine was een houtdraaibank, een gebruikt gietijzeren bakbeest, waar ik lang plezier van heb gehad. Nieuw is mijn laatste aanwinst; een splinternieuwe draaibank. In september zijn er twee ‘draaidagen’. Een óf twee dagen om de beginselen te leren of, als je al begonnen bent, je vaardigheden ui te breiden.

Meer informatie

GROEPS EVENTS

Even iets heel anders. Heb je iets te vieren? Wil je met een groep een speciale gebeurtenis markeren? Een leuke dag met familie is, een vriendengroep of met collega’s, kom en heb in een dag(deel) een prachtige ervaring. Maak met elkaar een totempaal, of ieder voor zich een lepel, een stoel of een persoonlijk houtsnijwerk..

Meer informatie

Met je eigen project aan de slag

WERKPLAATSDAGEN

Maak gebruik van de werkplaatsdagen als je met je eigen project aan de slag wilt in een professionele werkplaats met individuele begeleiding. Kijk hier voor de dagen in het najaar.

Meer informatie

SAMEN AAN DE SLAG

Je eigen project realiseren, in huis of tuin, maar je mist de kennis en vaardigheden om dat alleen aan te pakken? In overleg maken we een plan en voeren dat stap voor stap uit op een door jouw gekozen locatie.

Meer informatie